Οι Ελληνίδες είναι θεές - Χάρτινη Πόλη Skip to main content

Οι Ελληνίδες είναι θεές

Συγγραφέας:

Κωδικός:
ISBN: 
BZ.XP.00324
Διαβάστε την περίληψη
Διαθεσιμότητα:  
Δεν υπάρχει απόθεμα
Price: 
€7,99
€7,20

Δεν υπάρχει απόθεμα
Summary: 

Μια ερωτική ιστορία του σήμερα που αναδεικνύει τις ομοιότητες ανάμεσα στις θεές της Μυθολογίας και τις σημερινές Ελληνίδες.

Ο Γκρεγκ, ελληνοαμερικανός δημοσιογράφος, έρχεται στην Ελλάδα για τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ αφιερωμένου στις Ελληνίδες. Η Αθηνά, νεαρή δικηγόρος που έχει γράψει μια εργασία με τίτλο Οι Ελληνίδες είναι Θεές, αναλαμβάνει να τον φέρει σε επαφή με γυναίκες, που θα μιλήσουν στον φακό του. Η Αθηνά είναι όμορφη, δυναμική, σύγχρονη «θεά», που όμως, κρύβει ένα μυστικό. Όσο πιο πολύ τη γνωρίζει ο Γκρεγκ, τόσο τη θαυμάζει και αρχίζει να την ερωτεύεται. Όμως, πίσω στη Νέα Υόρκη, υπάρχει μια αρραβωνιαστικιά που τον περιμένει.

Μέσα από την εργασία της Αθηνάς, ανακαλύπτουμε πως οι Ελληνίδες εξακολουθούν να έχουν ακόμα και σήμερα, χαρακτηριστικά όμοια με τις έξι θεές του Ολύμπου.

Στο βιβλίο αυτό, η Κατερίνα Τσεμπερλίδου καταθέτει την ανάγκη της να τιμήσει της Ελληνίδες του σήμερα. Να τις ενθαρρύνει, να τις δοξάσει και να τους ανεβάσει το ηθικό. Να τις βοηθήσει να νιώσουν καλά με τον εαυτό τους, περήφανες και με αυτοπεποίθηση. Να εκτιμούν την αξία τους και να πραγματοποιούν τα όνειρά τους, αναγνωρίζοντας τα προτερήματα και τις αδυναμίες τους, που τις κάνει αυτές που είναι: θεές χωρίς να είναι οι τέλειες γυναίκες!

Στο τέλος του βιβλίου υπάρχει παράρτημα με τις εξής ενότητες:

• Πώς να είσαι αυθεντική Ελληνίδα θεά (με συμβουλές και προτάσεις)

• Για θεϊκές γεύσεις (με τα προϊόντα που χαρακτηρίζουν την ελληνική διατροφή)

• Η οικοδέσποινα θεά (με προτάσεις για κάθε περίσταση)

• Οι συνταγές της θεάς (με τις πιο κλασικές-παραδοσιακές συνταγές της ελληνικής κουζίνας)

Λίστα χαρακτηριστικών
SKU:
9786185225773
Kωδικός:
ISBN: 
BZ.XP.00324
Εκδότης:
Έτος Έκδοσης:
Publication Year: 
Διαστάσεις:
Dimensions: 
14x20,5cm
Σελίδες:
Pages: 
468

Κατερίνα Τσεμπερλίδου